Olika Healings Metoder

Reiki

Reiki är två sammansatta Japanska ord som är översatt Rei- betyder högre intelligens som styr och skapar universum. en subtil visdom och mineral kraft som genomtränger allt levande och dött, samt som det betyder Gud -Ande Ki - är en metafysisk energi som ger liv åt alla levande ting. När en levande varelse dör lämna Ki energin kroppen. Ki är den biomagnetiska energin i Auran som flödar genom kroppen i ett nätverk av olika meridianer och kanaler inga förkunskaper krävs för att kunna utföra Reikihealing alla har förmågan.

Healing är att förbättra villkor, minska lidande och viss omsorg om andra människor. Alla former av healing är viktigt och världen behöver så många healers som möjligt. Healingen är den snabbast växande formen av behandling i Sverige. Reiki är en japansk healing eller friskvårdsteknik där man kanaliserar energi från sina händer. Den som ger Reiki blir inte fysiskt trött av att ge behandling, energin kommer inte från utövaren, den flyter via personen. Reiki minskar stress, är avslappnande, ökar immunförsvaret och stärker kroppens energiförråd. Reiki kan användas på allt organiskt material, människor ,djur, växter, m.m.

Reiki är enbart en positiv energi. Du får lära dig olika handpåläggningar som följer med kursmaterialet. Efter initieringsprocessen upplever människor olika reaktioner, vissa blir yr, ser färger bilder eller får mera känslomässiga upplevelser och börjar fnissa eller gråta, Det sägs att det tar 2-3 veckor att vänja sig för den nya energin och dess vibrationer. och det kan bli en utrensning i kroppen, men det är inget farligt, du kan kissa lite väl mycket bli snuvig eller få diarré. Under de första dagarna efter en reiki initiering, kan det också komma efter Reiki behandlingar till obehagliga fysiska eller känslomässiga reaktioner.

Naturläkare anser att detta förvärras som ett gott tecken och bevis för att behandlingen har effekt. Efter invigningen i 1: a Reiki grad är det viktigt att regelbundet, för att helst varje dag träna Reiki och ge sig Reiki. Jag tror att det är klokt också att låta någonsin igen ge Reiki från hans Reiki lärare efter Reiki initiering, eftersom detta har, tack vare den långa praxis och möjligheten av symboler och mantran arbeta på betydligt fler alternativ och mer direkt tillgång till den universella livsenergin. Så du ser till att dina energikanaler förblir verkligt öppen. Reiki - läkning genom handpåläggning Ett sätt att större harmoni och hälsa är Reiki, läkekonst genom handpåläggning. Reiki harmonierar med universell livsenergi energiflöden i kroppen, löser energiblockeringar och ger helande energin att flöda. Så Reiki stöder läkning i den ursprungliga mening, "det" är hela igen. Reiki leder tillbaka i absolut harmoni med sig själv och krafterna i universum.

Änglahealing
Ängel healing är en form av energi healing, som arbetar med hjälp av gudomliga änglar. Vem som helst kan dra nytta av ängel terapi I allmänhet kommer du att känna en känsla av lugn följt av känslor av frid, balans och lycka efter en andlig healing session. Energin kanaliseras genom ängeln healer och riktas mot de områden som är blockerade eller i behov av läkning beroende på kundens behov.
Jag tror att sjukdom eller sjukdom härrör i någon form från blockeringar i energisystemet (aura) och att dessa symptom kan lindras eller helt avlägsnas genom energi healing.

 

Andlig Healing.

Andlig Healing läker inte bara kroppen och botar sjukdomar, det producerar upplevelsen av att se anden, änglar, och Gud - en topperfarenhet av världens stora religioner. Det är den mest anmärkningsvärda erfarenheten jag har/ hade under mina år av kropp själ i andlig healing. Den är mycket skön och avslappnande för både kropp och själ. Alla healer skulle ha haft denna med under sina resor som ljusvarelser. Alla är vi ljusvarelser på denna jord, vi har kommit hit för att hjälpa människorna vi har ett kall här på jorden. Och den måste vi fullfölja det är vår fulla rätt. Vi som arbetar med healing. Vi vill ju att många människor ska må bra och kunna läkas.

De fyra Planeternas Stjärnhealing. 

Det är en kraftig healing.Man kan visualisera healing till människor världen över, denna healing handlar inte om handpåläggning eller scanning. Man sitter helt enkelt vid ett bord med ett vitt tänt ljus, och några kristaller. Stenarna ska vara Bergkristall, Ametist, Rosenkvarts, ev. En healing stav, jag använder Healing Wand i silver. Rökkvarts. & Månsten. Man kan sända i 40–60 minuter. Beror även på hur mycket kunden behöver, du känner själv i dina händer då det är klart. Då får du en pirrande känsla i dina handflator. Du kan även ge healing till dig själv i denna healing. Healingen kommer från samma källa det är bara att det har satt namn på de olika healingarna.

Denna healing kan väcka upp starka trauman inom dig som har fastnat i dina cellminnen från tidigare liv. Den är så effektiva människor som har sömnproblem brukar ofta ringa eller skicka mail över denna healing till mig. 

 Shaman Healing.

AMA Deus är en energi healing teknik som har använts under de senaste 6000 åren av Guarani (uttalas Gau ra nee) indier som lever djupt inne i Amazonas djungel i centrala Brasilien. De är indianer som presenteras i filmen "The Mission", och är en av de äldsta kulturer fortfarande existerar i världen idag. Som Guarani har alltid levt mycket nära till naturen, är det lätt att förstå hur deras miljö
har påverkat deras andliga metodik, vilket resulterar i en enkel men mycket effektiv Shamansk språk. Enligt deras trossystem finns något sådant som "sjukdom". Enligt deras uppfattning allt är ande, och det är utomstående krafter som orsakar obalans att uppstå. När yttre kraft (såsom en oönskad ande eller energi) tas bort, då effekten på den fysiska kroppen kommer att släppas och balans kommer att återställas igen. Guarani shamaner tillämpa sina kunskaper för arbete med energi när de utför healing, att veta att kraften kommer från en enda större kraft.
Deras ord för Gud och kärlek är utbytbara, och de tror att det är "kärlek", som är den helande kraften, och de är helt enkelt de "kanaliserar" eller sändare av denna helande energi. Genom våra västerländska normer, är livsstilen av Guarani indianer i den brasilianska regnskogen snarare primitiva, men deras läkande metoder (även enkla) är omfattande och expansiva i sina ansökningar. Irapuru, heliga fågel i Amazonas djungel, är Guarani stammen djur allierade och själasörjare, och kallas fortfarande på för att få hjälp när du använder denna form av healing.

KI Manna

Nu har du nått vägen till att bli en KI Manna. Du kommer att släppa en hel del gamla föreställningar och har vuxit i sig själv och i anden. Du är nu redo att ta bort slöjan och leva i sanning. ljusvarelsen handlar om själv och den kraft du har som en varelse av ljus. Du är en Master. Du behärskar denna plan, och är nu redo att ta emot din personliga makt som finns inom dig. Jag kallar denna stödform Master Healer.
Du är kraften, essensen och visdom. KI Manna erkänner din makt som en healer, lärare och andliga själ. Du kommer att arbeta med så många guider. Låt oss kalla dem vänner nu skall vi? Du kommer att ha många lektioner i ditt eget liv som tegel och murbruk av dina egenhändigt gjorda livlösa strukturer har fallit bort, för att avslöja den vackra trädgården, sjöar och blommor som var gömda i din själ. JA! Du är både en gud, gudinna och ovanpå allt detta en ren essens. Du blundar, du blir en ren energi och du har möjlighet att läka och väcka någon.
Inte bara att du arbetar med healing på denna nivå, men också arbeta med andra nivåer, planeter, varelser och dimensioner. Denna kurs har befogenhet att göra dig ett spöke, (meningen är att du, gör en ren ande eller energi på jorden, andra plan och planeter och fokusera läkning och uppvaknande). Det är också möjlighet att jaga spridda delar av själar som går förlorade, och föra dem tillbaka till stöd i healing helt.
Denna energi har denna kraft och förmåga att inte bara påverkar den person som har en helande men också någon eller något som arbetar med dem. Ja det kan läka det atom effekt och grupp medveten kontroll. Det aktiverar också andra mycket kraftfulla helande metoder och alla går samman. (Skickar en rysning upp ryggraden)
Den symbol som används för att anropa makt energin är så här evigt, expanderar och flerfärgade blommor. Som det expanderar utåt när den aktiveras det sänder ut massor och massor av ren kärlek från universum. Denna energi riktas sedan tillbaka på dig och blir din personliga helande energi att göra vad din vilja önskar med det. Ju mer du använder denna energi på sig själv och på andra desto mer kommer du kanalisera in i din egen healing bank. Du kan inte förlora makten eller bli dränerad med denna energi i själva verket det motsatta inträffar, väx dig ännu mer balanserad och kraftfull. Energihandlag använder både andliga och fysiska vibrationer aktivera frisättning och healing. Med energihandlag arbetar du på kroppen i en mjuk massage. Man slappnar av depåfrestningar.
Det är en mycket kraftfull kontaktterapi som rekommenderas många gånger under en klient helande arbete. Energin är en symbol som kom till mig genom många av mina kanaliserade kurser från andevärlden jag fick namnet från andevärlden i ett budskap och meddelanden. Symbolen har ett namn KI Manna är en nyckel som låser upp en dörr till denna värld, andra parallella världar och dimensioner. Att arbeta med denna symbol i alternativ healing ökar, läker och stöder alla andra healing metoder.

 KundaliniReiki

Är en energi som upplevs mer fysisk, direktverkande och kraftfullare mot den vanliga lite "sega och mjuka" Reikin.

Kristall Reiki:
Denna energi healar till trauman och rädslor. Löser spänningar och energiförtätningar som gör att man har spänningar i muskler och har ont i kroppen.


Diamant Reiki:
När man healar med Diamant Reiki så känne rman sig ett med sin ljuskropp och man känner en vibrerande ljusfylld kraft.
Frigör spänningar som man lagrat under sitt liv. Den healar även i det förflutna och nuet.

DNA Reiki:

Här kan man känna en lättare vibrerande käsnla inifrån och ut. Den stärker och stabiliserar vår DNA kod. Healar till arsvsanlag och sjukdomar som har genetiska orsaker.
Födelsetrauma Reiki:
Denna energi går till födsloögonblicket.
När vi healar till vårt födelsetrauma så känner vi oss inte separerade från helheten. Detta är en mer fördjupande healingteknik.

Lokaliserande Reiki:
Denna healingenergi söker själv upp det som är i prioritet för oss att bli healade med just nu.
Det är en mycket kärleksfull och omfamnande energi.
Den healar till karmiska band som vi har till personer, platser, händelser, minnen eller situationer som tar vår energi.

Tidigare liv Reiki:

I auran har vi med oss medvetande från tidigare liv. Likaså sitter det minnen i våra celler.
Den healar till hinder och blockeringar från tidigare liv. Auran börjar att lysa starkare och klarare.

Balanserande Reiki:
Denna teknik balanserar både kropp och själ och gör dig beredd att möta vardagen. Den aktiverar alla meridianer (energibanor) i din kropp och du kan med fördel använda den när helst du känner att du har ett behov att stressa ner och komma i balans.

Carpe Diem! ❤Anna